Auto Laten Poetsen

Poetsen

Wil je jouw auto laten poetsen maar geen zin in hoge kosten voor een volledige detaling ? Onze basis autopoets behandelingen zijn veel meer dan een simpele wasbeurt. De buitenkant van uw auto wordt grondig met de hand gewassen, gepolijst en in de wax of sealer gezet. Ook de binnenkant krijgt een uitgebreide behandeling inclusief stoomreinigen , stofzuigen , vlekverwijdering uit bekleding , leder verzorging, en algemene reiniging en conditionering van kunststof , textiel en leder.

Polijsten

Auto polijsten is het verwijderen van een zeer dunne laag van de clear coat (blanke laklaag) van de lak waardoor een nieuw, schoon en krasvrij oppervlakte ontstaat. Door het polijsten kunnen lakdefecten zoals krassen, ingebrand vuil en oneven texturen worden gecorrigeerd.

Een gemiddelde auto heeft een totale lak dikte van tussen de 90 en 130 micrometer (µm) waarvan er door het polijsten enkele µm kunnen worden verwijderd. Hiervoor gebruiken we diverse soorten en maten polijstmachines en een assortiment van hoge kwaliteit polijstschijven, polijstmiddelen en compound. Door producten te combineren kan er meer of juist minder gecorrigeerd worden.